Verzenkosten

Binnen Nederland betaal je bij swapgifts.nl bij besteding meer dan 50,- nooit verzendkosten.

Hoe betaal ik

Je betaald altijd veilig en vertrouw met betaal-methodes zoals iDeal of Klarna betaal achteraf. De betaling is automatisch gekoppeld aan de bestel-status waardoor je zeker bent dat wij je bestelling vrijwel meteen kunnen verwerken.

Hoe lang duurt het tot mijn bestelling berzorgd wordt?

De meeste producten leveren wij uit eigen voorraad en deze heb je dan ook binnen maximaal 5 werkdagen in huis. Wanneer een artikel niet of niet tijdig op voorraad is duurt het maximaal 14 dagen.

Waar blijft mijn pakketje?

Heb je een mail gehad over de verzending van je bestelling maar heb je deze 5 werkdagen later nog niet in huis, meld ons dit dan. Al komt het zelden voor, er kan ook bij de post weleens iets mis gaan.

We vragen de bezorger (meestal POSTNL) om een onderzoek in te stellen.

In bijna alle gevallen hebben wij de mogelijkheid om middels track & trace (via de bezorger) te achterhalen waar je pakketje is.

swapgifts.nl is echter niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes/poststukken. Deze verantwoordelijkheid ligt na verzenden altijd bij de bezorger.

Garanties & retouren

SwapGifts.nl wil dat jij tevreden bent en dus houden we ons ook aan de 30 dagen niet goed, geld terug regeling. Echter vinden we hygiëne en veiligheid ook belangrijk. Er zijn m.b.t. het retourneren binnen 30 dagen een paar uitzonderingen. Garanties op artikelen zijn garanties zoals deze bij leverancier/fabrikant van toepassing zijn. In specifieke gevallen vermelden wij de garantievoorwaarden bij het product.

Uitzonderingen op retour beleid 30 dagen:
– Sieraden uit de verpakking zoals kettingen en oorbellen moeten wij beoordelen als gebruikt hygiëne product en deze kunnen niet geretourneerd worden.
– Verbruiksartikelen kunnen enkel retour gezonden worden mits volledig ongebruikt/ongeopend.
– Kleding kan eveneens enkel ongedragen geretourneerd worden.

Kan mijn kado ingepakt worden?

Ja zeker, swapgifts.nl wil van iedere bestelling een verrassing maken. Dat doen we sowieso met onze standaard verpakkingen al maar we kunnen het exta mooi verpakken met cadeauverpakkingen. Bij een aantal van onze gifts, kun je als optie kiezen voor cadeauverpakking.

Kan mijn bestelling naar een ander adres verzonden worden?

Ja zeker, swapgifts.nl stuurt je bestelling naar ieder gewenst adres in Nederland en dat kunnen we indien gewenst ook anoniem doen. Wel zo prettig wanneer je mee doet aan een kadoswap.