Onze service

30 dagen bedenktermijn op al onze producten.
Fabrieksgaranties altijd geldig.
Bij retour ontvang je het gehele aankoopbedrag terug.
Bij retour: je geld binnen maximaal vijf werkdagen weer op je rekening (maar vaak al binnen een dag).
Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen drie tot vijf werkdagen weer een werkend product in huis.

Retourneren

SWAPgifts staat achter haar producten. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan mag je deze zonder opgaaf van reden retourzenden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel (depot) zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het is hierbij belangrijk dat het product nog ongebruikt en compleet (dus in volledige nieuwstaat) is en in de originele verpakking zit.

Vul voordat je een artikel opstuurt altijd eerst ons retourformulier in. Je ontvangt dan instructies voor het retourzenden van een artikel.

Gepersonaliseerde producten

Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met het product (heb je bijvoorbeeld een typefout gemaakt)? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Uiteraard bieden wij wel dezelfde garantie op gepersonaliseerde producten als op onze andere producten. Komt een gepersonaliseerde product dus bijvoorbeeld beschadigd aan, neem dan contact met ons op door ons retourformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een oplossing.

Cadeauverpakkingen

Op cadeauverpakking bieden wij geen garanties anders dan dat wanneer deze echt beschadigd is / de cadeauverpakking geopend of bijvoorbeeld gescheurd is. De cadeauverpakkingen kunnen niet geretourneerd worden.