SWAPgifts.nl is gek op kadootjes

In een tijd waarbij we elkaar minder kunnen zien of de afstand ontstaan is, houden we wel de behoefte om elkaar te verrassen. Vanuit de lock-down ontstond via het deelnemen aan cadeau swaps (het anoniem uitwisselen van cadeautjes), swapgifts.nl.

#cadeauswap
In deze rare en voor veel mensen, lastige tijd is deze ‘naasten liefde’ hobby verder uitgegroeid tot een groeiende community. De creativiteit bij het kiezen en de leuke manieren van het inpakken van cadeautjes maken het tot een sociale bezigheid.

Swapgifts.nl groeit inmiddels uit tot een veelzijdige cadeau webwinkel waar je kleine en wat grotere kadootjes kunt kopen. Van sieraad tot sleutelhanger en van parfum tot home deco. Bij met name de kleinere cadeautjes kun je vanaf de product-pagina wanneer gewenst een cadeau-verpakking samenstellen. Zo wordt het cadeautje nog mooier en specialer.

Bij cadeauswaps is er geen onderscheid en geen verdeeldheid. Het doet er simpelweg namelijk niet toe. Het enige dat telt is dat jij, je best doet om iemand blij te maken met leuke cadeautjes. En daar willen wij jou graag bij helpen.

Een glimlach toveren

In de kern gaat het echter vooral om het verbinden. De beleving bij het ‘iets geven’ aan een ander. Iets krijgen van iemand die je in de meeste gevallen niet ‘echt’ kent geeft het krijgen van een cadeautje ook een speciale dimensie. Op basis van slechts wat ‘tips’ m.b.t. de interesses van je cadeauswap match, zoek jij naar het perfecte cadeautje en daar zit dan ook de uitdaging in.

Originaliteit wint van budget

Het gaat dus daarom ook niet om de waarde maar om de originaliteit! De tijd en moeite die je erin steekt om iets te geven aan iemand die je niet kent of juist wel ;). Daarom doen wij dagelijks ons best om leuke en betaalbare cadeautjes aan te bieden.

#cadeauswap

“Cadeauswap” = “Het uitwisselen van cadeautjes”

Over swapgifts

Doe mee met een van de cadeauswaps

Om cadeauswappers bij elkaar te brengen organiseren we regelmatig swaps. Op basis van je aanmelding wordt je anoniem gekoppeld aan een van de andere deelnemers. Je krijgt een overzichtje met “interesses” en de adres gegevens van je swap match. Daarmee kun jij aan de slag om opzoek te gaan naar perfecte cadeautjes.