Leuk dat je mee doet met de #kadoswap

Super tof dat jij je hebt aangemeld voor de kadoswap. Deze deelname is zoals beloofd volledig gratis maar natuurlijk kun je al aan de slag met te bedenken wat je zelf zou willen gaan geven. De informatie boordevol met tips om tot de beste en leukste kado keuze te komen, krijg je zodra we je hebben gekoppeld!

Hou je mail dus in de gaten!

Geven en krijgen van swap gifts

Het begint bij wat jij geeft maar doe je mee met een cadeauswap dan wordt je gekoppeld (anoniem) aan iemand die ook voor jou opzoek gaat naar leuke cadeautjes.

Een glimlach toveren

In de kern gaat het echter vooral om het verbinden. De beleving bij het iets geven aan het een ander. Iets krijgen van iemand die je in de meeste gevallen niet ‘echt’ kent heeft geeft het krijgen van een cadeautje ook een speciale dimensie. Op basis van slechts wat ‘tips’ m.b.t. de interesses van je cadeauswap match, zoek jij naar het perfecte cadeautje en daar zit dan ook de uitdaging in.

Originaliteit wint van budget

Het gaat dus daarom ook niet om de waarde maar om de originaliteit! De tijd en moeite die je erin steekt om iets te geven aan iemand die je niet kent. Daarom doen wij dagelijks ons best om betaalbare cadeautjes aan te bieden.

Wij kunnen echter wel verklappen dat er al nieuwe vriendschappen zijn ontstaan uit het cadeauswappen. We zijn dan ook trots dat we als specialist in swap cadeautjes, steeds meer leuke cadeautjes voor betaalbare prijzen kunnen aanbieden.

#kadoswap

“kadoswap” = “Het uitwisselen van cadeautjes”