Married to the Mob Nederland

Swapgifts is trots retail partner van het merk Married To The Mob. MTTM is een relatief nieuw trendy merk voor de Nederlandse markt. Met thuisbasis in New York America is MTTM zeker geen nieuwkomer maar een oldschool streetwear survivor en pioneer.

Bio MTTM – Rebellie, feminisme en tikkeltje maf

Op een zomerdag in New York in ’04 kwam een ​​verveelde en opgefokte Leah McSweeney op het gekke idee om haar eigen kledinglijn te beginnen. De eerste in zijn soort, het zou “straat”-geïnspireerd zijn (zoals zoveel merken van haar mannelijke vrienden), maar zou uitsluitend gericht zijn op vrouwen. Het zou met name een stem en scherpte geven aan vrouwen die zich staande konden houden (zoals een man), maar de finesse en aantrekkingskracht van een dame hadden. In de paar dagen die volgden, begon Leah met het maken van ontwerpen, het produceren van monsters en het ontwikkelen van wat al snel Married to the Mob zou worden.

Sinds de oprichting heeft MTTM het overleefd als een van de eerste en meest vooraanstaande streetwear-merken ontworpen voor vrouwen, door vrouwen. Door het gebruik van gestroomlijnde culturele referenties en iconische oneliners, was de stem van MTTM duidelijk en consistent: gedurfd, scherp en onbeschaamd feministisch.

In de afgelopen 14 jaar heeft Married to the Mob het helemaal gemaakt, met distributie in meer dan 100 retailers en samenwerking met meer dan 30 merken. Vooruitstrevend om de door mannen gedomineerde markt voortdurend te ontwrichten ;), is MTTM jaar na jaar consequent naar voren gekomen met originele collecties, gekozen speciale projecten en lookbook-presentaties met een natuurlijke persoonlijkheid en een uniek straatperspectief in NYC.

Krachtig en doelgericht, Married to the Mob is de belichaming van de kruising van vrouwzijn en feministisch.

We kunnen inmiddels ook verklappen dat er ook steeds meer mannen zijn die dit rebels merk kunnen waarderen.

Married to the mob – MTTM